Våra Ridskolehästar
Nektar

Nektar är en haflinger och en av ridklubbens nyaste tillskott! Han köptes in nu i somras tillsammans med Tequila.

Tequila

Tequila är ett polskt halvblod och en av ridklubbens nyaste tillskott! Hon köptes in nu i somras tillsammans med Nektar.

Zack

Zack är vår minsta ponny! Ridskolan hade honom på foder från hösten 2017 och han köptes hösten 2019. 

En snäll kille som tycker om när barnen pysslar med honom. En riktig kelgris! Kan bli något pigg i ridningen, men är aldrig dum. Zack är den av våra ponnyer som har fått vara ute och tävla en del. Han har bland annat vunnit silver i 2019 års distriktsmästerskap!

Zack är även inkörd och tycker mycket om att få fara ut med vagnen.


Gerrys Girl

Gerrys Girl, eller Greta som hon kallas till vardags är en liten D-ponny på 144cm i mankhöjd. Hon köptes in till ridklubben i oktober 2019, tillsammans med Indy.

Greta är fin i både hoppning och dressyr men är framförallt en hopp – ponny, hon har full koll på sina ben och var hon ska hoppa av.


Indian runner

Indian Runner, eller Indy som hon kallas till vardags, är en D-ponny som köptes in till ridklubben i oktober 2019, tillsammans med Greta.

Indy är en trevlig och social ponny, trygg i sig själv och tycker om människor. Hon gillar att hoppa, men eftersom hon håller på att lära sig så går det lite fort ibland. Hon är även riktigt trevlig i dressyren.


Tammy 73

Tammy köptes in sommaren 2020 och är en favorit bland eleverna.

Tammy är en trevlig och välutbildad D-ponny på 146cm. Fin i dressyren, har lätt för att flytta för skänkeln. Hoppar fint, men behöver mer träning. Jättesnäll med de yngre ryttarna.