Styrelsen

Sten-Åke Nilsson
Ordförande

Sophie Olsson
Vice Ordförande

Jag heter Sophie och har hållit på med hästar i större delen av mitt liv. Jag är ganska nyinflyttad till Arjeplog, flyttade hit 2016.

Jag har växt upp på Arvidsjaurs Ryttarförening och har suttit i deras styrelse med bland annat rollen som kassör.

I nuläget är jag vice ordförande i Arjeplog Ridklubbs styrelse plus att jag även är ridskoleansvarig. Det är mig ni vänder er till i första hand, om ni har några frågor gällande ridskolan.

Privat jobbar jag som projektledare och affärsutvecklare på Argentis Näringslivsbolag.


Therese Stenvall
Sekreterare

Jag heter Therese och är nyinvald sekreterare i styrelsen sedan mars 2020. Jag kommer ursprungligen från Sorsele och flyttade till Arjeplog 2014.

Har inte aktivt hållit på med hästar utan har fått introduktionen och intresset via mina vänner som ägde Islänningar. Mottot som jag fick lära mig ”så länge som du sitter kvar i sadeln går det bra”, det där med att rida lätt har jag aldrig lärt mig! Sedan dess har det blivit ridturer på Svalbard, Island, Nya Zeeland och självklart flertalet veckoturer i Ammarnäs fjällen med mina vänner.

Privat jobbar jag för Arjeplog Kommun som projektkoordinator och jag har en dotter som rider på ARK.


Annica Lundström
Kassör

Hej! Jag heter Annica, 24 år, är vääärldens djurvän och har bott i Arjeplog hela mitt liv. Jag har ridit sporadiskt sen jag var 11år ungefär men dom senaste 5 åren har intresset för hästar växt nått enormt. Har tidigare haft en foderhäst som hette Bamse, efter det startade jakten på en egen häst och hösten 2019 så köpte jag Celine av ridskolan. Dressyr och uteritt är stora favoriter. 

Nånting jag tycker är fint med ARK är att alla klubbens idéella instruktörer lägger ner så mycket tid och energi på sin fritid till att lära elever att rida och att utvecklas inom ridningen. När jag började rida så var det även då idéella instruktörer som lärde mig och jag vill ge tillbaka detta till klubben och våra elever, det är till stor del varför jag är instruktör.

Ett annat stort intresse jag har är jakt, och en punkt högt upp på min bucketlist är att jaga älg till häst.


Åsa Wallin
Ledamot

Jag heter Åsa och har bott i Arjeplog sedan 2018. Jag är ursprungligen från Västerås och har hållt på med hästar sedan jag var åtta år.

Jag är utbildad hästmassör och är väldigt intresserad av hästens rörelsemönster, byggnad och att träna hästar hållbart. I ridningen så är jag en uteryttare, med dressyrinriktning, men jag tycker det är mer intressant att arbeta hästen från backen.


Åsa Larsson
Ledamot

Jag började rida när jag var ca 10 år och har hållit på med hästar av och till sedan dess.

Uppvuxen i Upplands Väsby och är skolad på en ridskola som är ganska mycket större än Arjeplogs ridklubb. Fördelen med en liten ridskola är den familjära stämningen och att alla känner alla.

Jag rider för att det är en avkopplande motion och världens bästa terapi, inget är så helande som en mjuk mule och ett par snälla ögon. 


Måna Fjellman
Ledamot

Magdalena Rosie
Ledamot

Cecilia ek larsson
Ledamot

Carina Juuso
Ridskolans representant (suppleant)

Jag är en hästtokig ridledare som gillar markarbete och uteritt. Jag har hållt på med hästar sedan jag var liten men det är de senaste 12 åren som jag verkligen har
fått upp mitt intresse. Favorithästen är Odd!


Andree BErgman
suppleant

Frans Forsmark
suppleant