Multiarenan för pälsdjur

Den 18 december 2019 fick vi det fantastiska beskedet att vi har blivit beviljade stöd för att bygga vår Multiarena för Pälsdjur ! 

Och för er som inte alls är insatta, vad är då detta? Jo Arjeplogs Ridklubb har för avsikt att bygga en funktionell och modern idrottsanläggning där sport som innefattar pälsdjur står i centrum.

I projektet samverkar tre föreningar (Arjeplogs Ridklubb, Arjeplogs Brukshundsklubb och Arjeplogs Kaninhoppare) för att skapa en plats där sporterna får utvecklas och där utövarna och deras djur får en anläggning som är anpassad till verksamheterna.

I projektet bygger vi omklädningsrum med avskildhet lämpliga för tonårstjejer, med fungerande duschmöjligheter. Vidare bygger vi ett rejält och modernt teorirum som även fungerar som en ungdomslokal. I samma utrymme byggs även ett kök med rejält tilltagen serverings – och matsalsdel. Dessa allmänna utrymmen ska självklart ha utsikt över manegen så att även de som inte är direkt aktiva kan se och tillgodogöra sig aktiviteterna.

AKTUELLT JUST NU:

Projektet närmar sig sitt slut och lokalerna är på plats!

INVIGNING planerad den 28 maj klockan 13:00